02 augusti 2009

Milano och tillbaka + detour till Ullevi och U2

Med 3 minuters marginal checkade vi in i Säve till Milanoflighten.
Esther började charma allt och alla i kön till gaten och fortsatte hela resan. Italienarna var som tokiga i henne och kom fram och tittade och pillade på henne hela tiden samtidigt som de sa bellissima, fantastico, bella bambina. Kul.
Förutom alla vi pratat med har vi också hunnit med:
*att vara kulturella och sett konst av random konstnärer som Da Vinci, Botticelli, Michelangelo.
*ätit MYCKET glass.
*en tripp till Bergamo (som var hur fint som helst)
*ätit god mat (varav en förrätt med stor F bestående av mozzarella)
*varit i och på taket på Il Duomo
*haft lite dåligt samvete angående dricks
*gått vilse två gånger påvägen hem, från samma gata, som var typ 2 kvarter bort från vårt hotell

Landade igår på Säve vid 17 och mötte mamma och pappa i Lilla Edet vid OKQ8 med "gräs på taket" och dumpade Esther hos dem för att åka tillbaka till Göteborg och monsterscenen på Ullevi.
U2 var galet bra. Punkt.

Imorse vaknade vi hemma i Rackstad och eftersom Esther tyckte jag och Stefan var tråkiga som bara ville sova tog jag med henne in till mamma som fortfarande låg kvar i sängen och efter 2 minuter kom även Hanna dit så vi låg och pratade där hela morgonen vilket gjorde mamma överlycklig och sen kom pappa på ett litet besök till sovrummet (vilket är stort eftersom pappa gillar att sitta ensam och dricka sitt kaffe vid frukostbordet) = mamma ännu gladare. The more the merrier.

Sen åkte vi på en tripp runt Racken och hälsade på hos Lars&Christl lämnade lite parmesan och fortsatte till Jenny&Marcus o co och där hamnade vi på söndagsmiddag med hela familjen Skoglund! Sweet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar